0
PROJECTES
0
SUCURSALS
0
PAÏSOS
0
ANYS

L'especialitat d'OFICINA TÉCNICA BUIGAS, és el tractament espectacular de l'aigua, la llum i el so.

Des de els nostres inicis al 1.927, quant l’enginyer Carlos Buigas començà a crear les primeres fonts ornamentals i espectacles d’aigua, llum i so, hem apostat per l’investigació, desenvolupament i innovació en aquest camp.

Potenciem les nostres capacitats, cultivant l’ innovació i el coneixement adquirit gracies a l’experiència de mes de 75 anys en el mon de les fonts ornamentals.

La I+D+i ens permet crear valor amb els nostres productes i processos o millorar els ja existents, aconseguint d’aquesta manera una clara avantatja competitiva.

Des de llavors i fins ara, la nostra empresa desenvolupa sistemes i equips específics per poder oferir al client un gran ventall de possibilitats en fonts ornamentals, que garantitzen una gran durabilitat, molt baix manteniment i màxima espectacularitat.

Alguns dels nostres dissenys son:
Toveres

Toveres de molts diferents tipus, en bronze o acer inoxidable d’alta qualitat.

Vàlvules magnètiques

Vàlvules magnètiques, tant submergibles IP68 com no submergibles per adaptar-se a totes les possibilitats d’instal·lació, en alta velocitat de resposta, menys de 0,1s d’obertura -tancament, com mes lentes per altres usos.

Motors y bombes adaptades

Motors y bombes adaptades i eficients a cada instal·lació, ajust de rodetes, etc… , tant per equips submergibles como per a funcionament en sec.

Projectors led d’alta potencia

Projectors led d’alta potencia, amb 6, 9, 12, 18 o inclús 36 led’s de 3W, amb canvis de color, tant submergibles IP68 como estancs para aplicacions amb sala de maquines i claraboies Buigas, que garantizen una il·luminació i espectacularitat fora de lo normal en aquest camp. Tots ells en acero inoxidable.

Sistema de control y regulació

Sistema de control y regulació per a motors, vàlvules, projectors led i altres equips.

Programa propi de control

Programa propi de control i sincronització de fonts ornamentals, amb o sense espectacles musicals i efectes especials.

Equips d’efectes especials

Equips d’efectes especials per a fonts, pantalles d’aigua, flames de foc, làser, projeccions de vídeo, focs artificials, etc.

Back to Top