Política de galetes (cookies)

1. Política de galetes (cookies)

Aquest web pot utilitzar galetes per tal de facilitar la navegació i oferir un servei personalitzat i més àgil. Podeu configurar el vostre programa de navegació per Internet per no rebre aquestes galetes; en aquest cas, la qualitat i rapidesa de la navegació al web pot disminuir. Què són les galetes i per a què serveixen? Les galetes són arxius que les pàgines web poden instal·lar al vostre dispositiu (ordinador, tauleta, telèfon intel·ligent, etc.) amb finalitats molt variades. La finalitat principal és facilitar la navegació per part de l'usuari, però també poden recopilar altra informació com, per exemple, per a fins estadístics. Mitjançant l'ús de galetes, es millora el rendiment tècnic del web, adaptant la navegació a les preferències dels usuaris. D'altra banda, la informació estadística recollida a partir de les galetes permet els responsables del web millorar el servei que ofereixen als usuaris. Tipologia de galetes. Segons la permanència, les galetes es classifiquen en galetes de sessió o permanents. Les primeres expiren quan es tanca el navegador, mentre que les segones expiren quan ja han complert la seva funció o quan s'esborren manualment. GALETES DE RENDIMENT: Aquestes galetes guarden les preferències de certes eines per no haver de configurar-les cada vegada que s'accedeix al web. GALETES ANALÍTIQUES: són les galetes que permeten analitzar el trànsit pel web i analitzar estadísticament l'ús dels diversos serveis que ofereix el web. La recopilació d'aquestes dades és de forma anònima i no va lligada a cap dada de caràcter personal. GALETES DE GEOLOCALITZACIÓ: aquestes galetes detecten, de manera anònima, el país en què es troba l'usuari per oferir continguts i serveis més adequats GALETES DE REGISTRE: Són galetes que es generen quan l'usuari s'ha registrat i serveixen per identificar els comptes d'usuari i els seus serveis associats. GALETES DE PUBLICITAT: Són les galetes que permeten gestionar els diferents anuncis mostrats al web, per adaptar el contingut de l'espai publicitari a l'ús que realitzeu al web. GALETES DE TERCERS: aquestes galetes de tercers poden instal·lar-se a la pàgina amb l'objectiu de millorar els serveis que aquests tercers ofereixen, com ara els enllaços a xarxes socials per compartir el contingut del web. Puc eliminar la instal·lació de galetes? Tots els navegadors permeten bloquejar o eliminar les galetes si l'usuari així ho prefereix. En les línies següents oferim indicacions per fer-ho: Internet Explorer: Eines > Opcions d'Internet > Privadesa > Configuració Firefox: Eines > Opcions > Privadesa > Historial > Configuració personalitzada Chrome: Configuració > Mostra opcions avançades > Privadesa > Configuració de contingut Safari: Preferències > Seguretat

2. OBSERVACIONS DE L'USUARI

L'usuari garanteix que la informació, material, contingut o observacions que no siguin les dades personals pròpies i que es facilitin al titular del web través del web, no infringeixen els drets de propietat intel·lectual ni industrial de tercers, ni cap altra disposició legal.

3. MODIFICACIONS DE LES CONDICIONS D'ÚS

El titular del web es reserva el dret a modificar, desenvolupar o actualitzar en qualsevol moment i sense notificació prèvia, les condicions d'ús d'aquest web. L'usuari queda obligat automàticament per les condicions d'ús vigents en el moment en què accedeixi al web, de manera que ha de llegir periòdicament aquestes condicions d'ús.

4. LEGISLACIÓ APLICABLE I COMPETÈNCIA JURISDICCIONAL

Totes les controvèrsies o reclamacions sorgides de la interpretació o execució d'aquest avís legal es regiran per la legislació espanyola, i se sotmetran a la jurisdicció dels jutjats i tribunals de Barcelona.

Back to Top